Maksutavat

Primetools.fi-sivuston maksutapojen yhteistyökumppanina toimii Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6).

Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla maksettaessa myyjä toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi se toimittaa tuotteet ostajalle. Maksuihin kohdistuvista reklamaatioista vastaa Checkout Finland Oy. Checkout Finland Oy toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy Asiakkaan ja Checkoyt Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.

Checkout Finland Oy
Y-tunnus: 2196606-6
Varastokatu 3 A
33100 TAMPERE
Puhelin 0800 552 010

Verkkopankit:
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Checkout Finland Oy toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

Maksutavat:

Verkkomaksu
Käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet (Aktia, DanskeBank, Handelsbanken, LähiTapiola, Nordea, Osuuspankki, POP Pankki, Säästöpankit, S-Pankki, Ålandsbanken)

Korttimaksut
Credit ja debit-kortit (Visa, Visa Electron ja MasterCard)
Kortilla maksettaessa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Checkout Finland Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

Lisätty ostoskoriin