Palautus - Peruutus

Kuluttajalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa etäkaupassa tekemänsä tilaus tai osan siitä 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Asiakkaan on erikseen etukäteen ilmoitettava palautuksesta/peruutuksesta myyjälle. Pelkkä tavaran takaisin lähettäminen tai lähetyksen noutamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Tavaran palautus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä.

Asiakkaalle hyvitetään tuotteen hinta ja alkuperäiset toimituskulut.

Tuotteen hinta palautetaan täysimääräisenä, mikäli tuote on edelleen täysin myyntikuntoinen. Jos mahdollista, tuote tulee olla alkuperäispakkauksessaan. Käytetyn tuotteen hyvityksestä myyjällä on oikeus vähentää sen arvonalennusta vastaava summa. Alla tarkemmat ohjeet palautustoimenpiteistä.

Palautuslähetyksen voi jättää maksutta postin toimipaikkoihin, kun paketti on varustettu erikseen lähettämällämme palautusosoitekortilla.

Palautusohjeet:

1. Tee palautus-/peruutusilmoitus

Sähköpostilla osoitteeseen primetools.fi@gmail.com

Saat kirjekuoressa postilähetyksenä palautusosoitekortin.

2. Pakkaa tuote/tuotteet

Pakkaa tuote ja kaikki siihen kuuluvat osat huolellisesti. Käytä mieluiten pakkausta, jossa tuote on lähetetty sinulle.

Käytä tarvittaessa postin "helposti särkyvää" huomioteippiä.

3. Vie paketti postiin

Vie palautus postin toimipisteeseen ja lähetä paketti normaalina pakettina, lähettämällämme palautusosoitekortilla varustettuna.

Tunnuksella lähetys ohjautuu vastaanottajan, eli verkkokauppamme maksettavaksi.

Säilytä palautuksesta saatu kuitti. Tavaran lähetys on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä.

Kun primetools.fi verkkokauppa on vastaanottanut ja käsitellyt palautuksen, se kuitataan peruutetuksi, jonka jälkeen palautussumma hyvitetään asiakkaan tilille.

Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Primetools.fi verkkokauppa ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Tällaisesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

Lisätty ostoskoriin