Toimitustapoina on valittavissa:

Nouto postin pakettiautomaatista tai postin toimipisteestä (Postipaketti) 7,90 €

Paketti toimitetaan lähimpään posti toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Vastaanottaja saa postilta tekstiviesti-ilmoituksen ja lähetystunnuksen, kun paketti on noudettavissa. Paketin mittojen ylittäessä suurimman automaattilokeron mitat (60 x 36 x 60 cm) tai painon ylittäessä 35 kg paketti toimitetaan ilman ylimääräisiä kustannuksia kyseistä automaattia lähinnä olevaan Postiin. Postin toimipisteistä noudettavien lähetysten enimmäismitat ovat 180 x 80 x 60 cm ja enimmäispaino 35 kg

Postin kotiinkuljetus (Posti-kotipaketti) 11,90 €

Posti tuo lähetyksen kotiisi. Posti sopii tarkemman toimitusajankohdan vastaanottajan kanssa 1-2 arkipäivän kuluessa lähettämisestä. Jos vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, hänelle lähetetään soittopyyntökortti toimitusajankohdan sopimiseksi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin klo 14 mennessä, suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti.

Postin kotiinkuljetus yrityksille (Posti-Express paketti) 12,90 €

Posti tuo lähetyksen yrityksen toimipaikkaan seuraavana päivänä klo 16.00 mennessä tavaran lähtemisestä.

Postin kotiinkuljetus suurikokoisille tuotteille. 39,90 €

Suurikokoisia ja/tai painavia tuotteita ei voi tilata postista noudettavaksi. Niiden toimitustapana on kotiinkuljetus. (Mitat ylittävät koon 180 x 80 x 60 cm ja/tai paino yli 35 kg.)

Lisätty ostoskoriin